KRKONOŠE SEVERNÍ MORAVA A SLEZSKO STŘEDNÍ MORAVA JIŽNÍ MORAVA VYSOČINA VÝCHODNÍ ČECHY ČESKÝ RÁJ ČESKÝ SEVER SEVEROZÁPADNÍ ČECHY ZÁPADOČESKÉ LÁZNĚ PLZEŇSKO ŠUMAVA JIŽNÍ ČECHY PRAHA OKOLÍ PRAHY PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY
OBLAST POODŘÍ
  Dopravní přístupnost
Informační centra
Města a obce
Osobnosti a rodáci
Destinační management
 
PŘÍRODA A JEJÍ OCHRANA
  CHKO POODŘÍ
Přírodní zajímavosti
Fauna a flora
Naučné stezky
 
KULTURA, ZÁBAVA, SPORT
  Kultura a zábava
Sport a relaxace
Katalog KUDY Z NUDY
Aktivní dovolená
 
PAMÁTKY A ZAJÍMAVOSTI
  Památkové rezervace
Památkové zóny
Hrady a zámky
Památky a architektura
Církevní památky
 
TURISTIKA A VOLNÝ ČAS
  Agroturistika
Pěší turistika
Cykloturistka
Vodní turistika a sporty
 
KONGRESOVÁ TURISTIKA
  Kongresová centra
Výstavnictví a propagace
 
UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ
  Autokemp, kemp, tábořiště
Hotely, penziony
Další ubytování
Restaurace
Příjemné posezení
Gastronomické speciality
 
Království perníku

Ubytování Rodný dům J. G. Mendela [ Ubytovna nebo jiné ubytování ]

Ubytování Rodný dům J. G. Mendela
Ubytovna - spací pódim - (část C) - Cyklisté vítáni

Popis objektu:

Rodný dům J. G. Mendela vám po rozsáhlé rekonstrukci nabízí možnost ubytování i návštěvy muzea J. G. Mendela v jednom objektu. Ubytovací kapacita  45 míst: 2x 1-lůžkový pokoj, 2x 2-lůžkový pokoj, 1x 12- lůžkový pokoj (palandy), 1x 16- lůžkový pokoj (palandy), spací pódium (vlastní spacák). V jednotlivých ubytovacích částech jsou společná sociální zařízení. Cena : od 120 Kč do 250Kč (v zimě příplatek na topení). Je možné využít přednáškovou místnost a sál pro konání společenských akcí. Parkovat lze na dvou malých přilehlých parkovištích. Celý objekt je vhodný pro kratší i delší pobyty, soustředění, školení a různé semináře. Objekt je zařazen v síti Cyklisté vítáni. 

Stravování:


V Rodném domě JGM se nachází dobře vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice, elektrický vařič, nádobí) pro možnost vlastního stravování. V těsné blízkosti Rodného domu stojí Hospůdka u Mendela a v jejím objektu umístěná malá prodejna potravin, které nabízejí základní občerstvení pro návštěvníky této lokality. Stravování v restauraci je možné  v : Pohostinství Jana Fárka v Emauzích (Vražné-Emauzy 214, tel: +420 737 039 764); ve Vražném v Pohostinství U hřiště (Vražné č.p. 50, tel. +420 734 494 064), i v nedalekých Odrách (www.odry.cz).


Popis okolí:

Rodný dům J. G. Mendela se nachází v klidné lokalitě obce Hynčice. Obec leží v západní části okresu Nový Jičín, historicky označované jako Moravské Kravařsko, v Poodří. Okolí nabízí spoustu možností pro strávení jak klidného, tak aktivního odpočinku. Najdete zde zámky, muzea, hrad, jeskyně, bazény i aquacentrum, lanové centrum, lyžařský areál, bobovou dráhu i několik hezkých cyklistických tras, především č. 503 a Okruh Kravařsko. Okolní lesy jsou vhodné k houbaření.

Tipy na výlet:

Městská památková zóna Odry (www.odry.cz), město Nový Jičín (www.novy-jicin.cz), město Fulnek (www.fulnek.cz), město Hranice s aquaparkem a nejhlubší propastí v ČR;  naučné stezky Poodří - Stříbrný chodník, Kotvice a zámecká naučná stazka v Bartošovicích; Oderské rybníky; Oderské vrchy; Heipark Tošovice - lyžařský areál, snowpark, bobová dráha, lanové centum, skluzavky (www.heipark.cz), poutní místo Skála Panny Marie Spálov - Klokočůvek, muzeum Moravských bratří v Suchdolu nad Odrou (www.moravian.cz), zámek Kunín (www.zamek.kunin.cz), hrad Starý Jičín (www.hradstaryjicin.cz), vodní mlýn Weselsky v Loučkách, lázně Teplice nad Bečvou (www.lntb.cz), Zbrašovské aragonitové jeskyně v Teplicích n/B (www.caves.cz), výhled z Veselského kopce a mnoho dalších zajímavostí.


Kontakt pro ubytování:


556 730 105; 603 243 840; 775 681 490
mendel@vrazne.cz
 ; obec@vrazne.cz

ZIMNÍ orientační cena vícelůžkový pokoj 200 příplatek za topení na noc a pokoj!ZIMNÍ orientační cena dvoulůžkový pokoj 220 příplatek za topení na noc a pokoj !ZIMNÍ orientační cena lůžko/noc 250 příplatek za topení na noc a pokoj !kapacita lůžek objektu 45 jednolůžkové pokoje 2 dvoulůžkové pokoje 2 vícelůžkové pokoje 3 12, 16, spací pódium pro 11 os. (spacák s sebou nebo možno zapůjčit)parkoviště ANO 8 z přední strany, 4 ze zadní stranyklidná poloha ANO pokoj bez soc. zařízení ANO umyvadlo na pokoji ANO přístup na internet ANO kuchyňka k dispozici ANO v jednotlivých budováchkonferenční místnost ANO nekuřácké zařízení ANO cyklo ANO cyklisté vítáni ANO uzamykatelný objekt pro kola ANO LETNÍ orientační cena lůžko/noc 250 LETNÍ orientační cena dvoulůžkový pokoj 220 LETNÍ orientační cena vícelůžkový pokoj 200 (pódium pro 11 osob: 120 Kč/os.)(Další informace)
Ubytování Rodný dům J. G. Mendela
Dvoulůžkový pokoj - (část B)

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

AKTUALIZACE: Vladimír Nippert (Obecní úřad Vrážné) org. 56, 29.03.2010 v 20:23 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
REGIONY A OBLASTI ČR
  Turistické regiony ČR
Turistické oblasti ČR
 
VYHLEDÁVÁNÍ
  Vyhledávací centrum
Rejstřík oblasti
Databanka akcí
 
ZPRÁVY A AKTUALITY
  Tiskové zprávy
Aktuality
 
SLUŽBY PRO TURISTY
  Informační centra
Průvodcovské služby
Tlumočníci a překladatelé
Bankovní služby
Turistický produkt
 
KALENDÁŘ AKCÍ OBLASTI
  Akce pro děti
Kino, divadlo, výstavy
Folklorní akce a festivaly
Turistické akce
Kalendář kongresů, konferencí
 
FOLKLOR A TRADICE
  Etnografický region
Etnografický subregion
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
 
KLUB ČESKYCH TURISTŮ
  Krajská oblast KČT
Odbor KČT
Turistické odznaky a známky
 
REGIONÁLNÍ ROZVOJ
  Regiony a sdružení
Investiční příležitosti
Průmyslové zóny
Nemovitosti na prodej
Průmyslová výroba
Potravinářská výroba